babitka

Etykiety

  • słodkie

czwartek, 13 listopada 2014

Pasta jajeczna z czarnuszką

Składniki:

  1.  6 jajek
  2.  szczypiorek
  3.  2 nieduże ząbki czosnku 
  4.  mała cebulka
  5.  1 łyżka majonezu
  6.  sól
  7.  pieprz
  8.  czarnuszka
  
Przygotowanie:

     Jajka ugotować na twardo. Jajka, szczypiorek, cebulkę i czosnej pokroić w drobną kostkę.  Dodać przyprawy i majonez, dobrze wymieszać. 
Nowszy post Starszy post Strona główna

Archiwum bloga

  • ►  2020 (1)
    • ►  kwietnia (1)
  • ►  2019 (1)
    • ►  grudnia (1)
  • ►  2018 (7)
    • ►  kwietnia (7)
  • ►  2016 (13)
    • ►  grudnia (9)
    • ►  listopada (1)
    • ►  października (1)
    • ►  czerwca (1)
    • ►  kwietnia (1)
  • ►  2015 (37)
    • ►  października (4)
    • ►  sierpnia (1)
    • ►  lipca (7)
    • ►  czerwca (4)
    • ►  maja (4)
    • ►  marca (5)
    • ►  lutego (4)
    • ►  stycznia (8)
  • ▼  2014 (28)
    • ►  grudnia (7)
    • ▼  listopada (18)
      • Pierś z kurczaka w marchewce
      • Makaron z pomidorami
      • Flaki
      • Vege rolo
      • Kotlety z piersi z kurczaka
      • Wege kebab z falafel
      • Tarta z cukinia i pulpety w sosie pomidorowym
      • Wytrawne ciasteczka z czosnkiem
      • Sałatka krabowa
      • Konfitura z żurawiny
      • 2 syropy z wiśni/czarnej pożeczki + dżem
      • Ogórki z gorczycą i miodem
      • Ogórki kiszone
      • Kotlety wege
      • Pstrąg
      • Pasta jajeczna z czarnuszką
      • Kluski quenelles z mielonym w pomidorach i sosem b...
      • 2 szybkie obiady z piekarnika
    • ►  października (3)
Motyw Prosty. Obsługiwane przez usługę Blogger.